Deelnemen aan het bedrijvenfonds van Lokaal Fonds Hengelo

Als bedrijf kunt u het werk van de Lokaal Fonds Hengelo ondersteunen door deelnemer te worden aan het bedrijvenfonds van Lokaal Fonds Hengelo. Deelnemers aan het bedrijvenfonds kunnen maatschappelijke organisaties, die bij hen om een financiële bijdrage voor bijvoorbeeld een lustrum, project of activiteit vragen doorverwijzen naar  Lokaal Fonds Hengelo. Door deel te nemen aan het bedrijvenfonds handelt  Lokaal Fonds Hengelo voor bedrijven op een professionele wijze de behandeling van aanvragen ter financiële ondersteuning die aan uw bedrijf worden voorgelegd af. De deelnemers worden vermeld op de bedrijvenfondspagina. Voorwaarde voor deelname aan het bedrijvenfonds is een substantiële en meerjarige bijdrage aan  Lokaal Fonds Hengelo.

Als ondernemer kunt u natuurlijk ook als particulier donateur worden. Zie hiervoor de pagina donateur worden van het Lokaal Fonds Hengelo.

Wilt u deelnemer aan het bedrijvenfonds of als particulier donateur worden of heeft u vragen over het schenken aan Lokaal Fonds Hengelo? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met Peter Schiphorst: schiphorst@lokaalfondshengelo.nl