Coronahulpactie All4free

Initiatiefnemer:
All4free

De vrijwilligers van All4free voor de minima in Twente zijn met voedselpakketten bezig voor de cliënten van voedselbank Midden-Twente (Hengelo) die op dit moment gesloten is vanwege corona besmetting. All4free is een grote groep vrijwilligers die normaliter alleen maar non-food doen via een facebookgroep, maar nu hebben wij de handen ineen geslagen en willen we de mensen helpen.
Wij maken gebruik van Schouwburg Hengelo voor de opslag en uitgifte van de voedselpakketten aan de mensen. Het gaat ons om de eerste levensbehoeften qua levensmiddelen en eventueel knutselpakketten voor de kinderen, zodat deze zich ook kunnen vermaken in huis. Men moet de beschikking van de voedselbank tonen voordat ze een pakket kunnen ophalen. Zo kunnen we waarborgen dat de voedselpakketten ook daadwerkelijk bij de juiste gezinnen terecht komen. Naar onze mening heeft iedereen heeft recht op eten en elk kind heeft recht op geen zorgen en juist nu  op een glimlach en plezier.
All4free is meteen 13 maart opgestart en 20 maart hebben wij de eerste uitgifte van levensmiddelen kunnen uitreiken aan de mensen in schouwburg Hengelo zolang de voedselbank in Hengelo dicht blijft vanwege de corona. Zodra de voedselbank in Hengelo weer veilig open gaat stoppen wij ook per direkt met de voedselpakketten en houden wij ons weer bezig met waar All4free
voor staat en dat is non food voor mensen die net onder of op minima inkomen moeten rondkomen.

 


Sector: Anders

Toegewezen op: 28 mei 2020