Kunsten op straat

Initiatiefnemer:
Stichting Kunsten op straat

Met dit evenement wordt een cultureel hoogstaand en verrassend aanbod geleverd aan inwoners en bezoekers van Hengelo. Met het gratis en niet alledaags schouwspel wordt Hengelo aantrekkelijker gemaakt. Als cultuuruiting zal het straattheater de toeschouwers prikkelen en inspireren. Het draagt bij aan het bepalen van je eigen identiteit en kleur geven aan het leven van alledag. Met dit festival wordt een breed publiek bereikt van jong tot oud, van hoog- tot laag opgeleid en van iedere culturele afkomst.

In 2019 is het festival op vrijdagavond 17 en zaterdagmiddag 18 mei! Zet dit derde weekend van mei in je agenda, dan ben je in ieder geval gewaarschuwd: straattheaterartiesten van wereldniveau en kunstenaars uit de regio zullen je pad kruisen.
Kunsten op Straat – Kom je zomaar tegen op straat: een vrouw die op het slappe koord halsbrekende toeren uithaalt. Een man die verkleed is als een enorme tuimelaar. Een dansend stel dat geen last lijkt te hebben van de zwaartekracht. Een clown die probeert contact met je te maken, ojé! Je zou bijna vergeten dat je… En dat is nou precies de bedoeling van ons straattheaterfestival.
Voor meer informatie kijk op kunstenopstraathengelo.nl

 


Sector: Kunst

Toegewezen op: 16 januari 2019