Coronafonds Lokaal Fonds Hengelo: een steuntje in de rug

Kan uw vereniging, stichting of organisatie een steuntje in de rug gebruiken? Lokaal Fonds Hengelo (LFH) heeft 100.00 euro vrijgemaakt om organisaties die in zwaar weer verkeren te helpen. Want wij zijn er om Hengelo aantrekkelijk te maken én te houden. Daarom hebben wij het LFH Coronafonds ingericht, bestemd voor wie het nu niet alleen kan.

Als uw vereniging, stichting of organisatie door Covid-19 activiteiten of evenementen heeft moeten annuleren op het gebied van zorg, wonen, werk, leren, welzijn, kunst, cultuur, sport, ontspanning en natuur, en daardoor in de financiële problemen bent gekomen of dreigt te raken, kan het LFH Coronafonds uitkomst bieden. Het gaat daarbij om activiteiten of evenementen die tussen wal en schip dreigen te raken omdat uw organisatie niet in aanmerking komt voor steun door de overheid of andere (nood)fondsen. Of omdat al bestaande hulp niet toereikend is.

Met ons Coronafonds blijven we vasthouden aan de doelstelling van Lokaal Fonds Hengelo: het verlenen van faciliteiten aan Hengelose instellingen* die zich richten op algemeen maatschappelijk belang, in de breedste zin van het woord. Onze criteria zijn en blijven dan ook leidend, al vragen onzekere tijden om wat extra maatwerk. Want wat goed is voor Hengelo moet behouden blijven. Zo helpen wij Hengelo helpen.

Benieuwd naar wat wij met het LFH Coronafonds voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via een e-mail aan info@lokaalfondshengelo.nl of bekijk de procedure en dien een aanvraag in.
Vermeld daarbij duidelijk dat u een beroep doet op het Coronafonds van Lokaal Fonds Hengelo.

* Commerciële activiteiten komen niet voor een bijdrage in aanmerking.