Energiefonds Lokaal Fonds Hengelo

Energiefonds Lokaal Fonds Hengelo: een steuntje in de rug

Kan uw vereniging, stichting of organisatie een steuntje in de rug gebruiken? Lokaal Fonds Hengelo (LFH) heeft 100.000 euro vrijgemaakt om organisaties die in zwaar weer verkeren te helpen. Want wij zijn er om Hengelo aantrekkelijker te maken én om de gemeente aantrekkelijk te houden. Daarom hebben wij het LFH Energiefonds ingericht, bestemd voor wie het nu niet alleen kan.

Het LFH Energiefonds kan uitkomst bieden als uw vereniging, stichting of organisatie door de stijgende energieprijzen in de problemen komt. Bijvoorbeeld omdat u activiteiten of evenementen moet annuleren op het gebied van zorg, wonen, werk, leren, welzijn, kunst, cultuur, sport, ontspanning en natuur. U kunt ook aanspraak maken op het Energiefonds als uw instelling zich inzet voor inwoners van Hengelo die te kampen hebben met energiearmoede. Het LFH Energiefonds is er voor die instelling die geen of onvoldoende steun krijgen van de overheid of andere (nood)fondsen.

Met ons Energiefonds blijven we vasthouden aan de doelstelling van Lokaal Fonds Hengelo: het verlenen van faciliteiten aan Hengelose instellingen* die zich richten op algemeen maatschappelijk belang, in de breedste zin van het woord. Onze criteria zijn en blijven dan ook leidend, al vragen onzekere tijden om wat extra maatwerk. Want wat goed is voor Hengelo moet behouden blijven. Zo helpen wij Hengelo helpen.

Benieuwd naar wat wij met het LFH Energiefonds voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via een e-mail aan info@lokaalfondshengelo.nl of bekijk de procedure en dien een aanvraag in. Vermeld daarbij duidelijk dat u een beroep doet op het Energiefonds van Lokaal Fonds Hengelo.

* Commerciële activiteiten komen niet voor een bijdrage in aanmerking.