Lokaal Fonds Hengelo is Funding Partner van De Slinger

De Slinger Hengelo is al jaren een sociale netwerkorganisatie van betekenis in Hengelo en wil de verbindende rol tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties nog verder ontwikkelen. Lokaal Fonds Hengelo ondersteunt De Slinger daar financieel bij. Als dank voor die donatie heeft Lokaal Fonds Hengelo het certificaat Funding Partner ontvangen.

De Slinger Hengelo is door Lokaal Fonds Hengelo aangewezen als zogenaamde speerpuntorganisatie: een organisatie die vanwege de eigen projecten en activiteiten van bijzonder belang is voor Hengelo. Dat betekent dat Lokaal Fonds Hengelo De Slinger drie jaar financieel ondersteunt bij haar betekenisvolle werk. Als dank daarvoor hebben René Pigge en Peter Schiphorst het certificaat Funding Partner ontvangen uit handen van Joris Hegeman, penningmeester van De Slinger Hengelo.

De Slinger laat weten ‘ongelofelijk blij’ te zijn met de drie jaar durende ondersteuning van 10.000 euro per jaar. “Dankzij deze bijdrage weten wij ons nog meer gesterkt en gesteund in het stimuleren van maatschappelijk betrokken ondernemen in Hengelo. Hiermee willen we een positieve bijdrage (blijven) leveren aan een mooier en sterker Hengelo, door de samenwerking tussen professionals, inwoners en vrijwilligers te stimuleren.”

Over De Slinger Hengelo

De Slinger is een netwerk van bedrijven dat zich inzet voor de samenleving. De Slinger heeft als doel de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijfsleven te stimuleren. Door mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen wil De Slinger initiatieven en activiteiten ondersteunen die de onderlinge samenhang in de maatschappij verbeteren. Met gesloten beurs worden zogenoemde matches gemaakt tussen bedrijven en organisaties.

Op de foto van links naar rechts: René Pigge, bestuurslid van Lokaal Fonds Hengelo, Peter Schiphorst voorzitter van lokaal Fonds Hengelo en Joris Hegeman, penningmeester van De Slinger Hengelo.